Przejdź do menu głównego
Przejdź do menu dodatkowego
Przejdź do treści
Przejdź do wyszukiwarki
Mapa strony
Strona główna
Mapa strony
Biuletyn Informacji Publicznej
Czcionka:
Domyślna czcionka
Większa czcionka
Największa czcionka
Kontrast:
Wersja kontrastowa
Wyszukiwarka
Szukana fraza
Szukaj
Menu główne
Rozwiń
Menu główne
O Szkole
Kadra
Historia
Biuletyn szkolny
Szkoła przyjazna niepełnosprawnym
Kontakt
Internat
Dyrekcja
Pokój nauczycielski
Sekretariat
Księgowość
Sekretarz szkoły
Uczniowie
Bezpieczeństwo w Internecie
Rzecznik Praw Dziecka
Regulamin gry w piłkarzyki
Test na styl uczenia się
Regulamin korzystania z komputerów
Samorząd Uczniowski
Regulamin "Szczęśliwego numerka"
Godziny lekcji
Instrukcja e-dziennika
Dla rodziców
Bezpieczny Internet
Konsultacje z nauczycielami
Zajęcia pozalekcyjne
Lekcje otwarte
Reforma edukacji
Zgoda na wyjazd
Godziny lekcji
Instrukcja e-dziennika
Ubezpieczenie NNW
Internat
Aktualności
Atuty
Lokalizacja
Tak jest u nas
WebQuest
Mieszanki paszowe dla trzody chlewnej
Calories in Your Daily Life
Intermodal Freight Transport
Wyciągam matmę na 6
Planowanie tras
Zapotrzebowanie energetyczne (1tż)
Język matematyki
Projekt recepcji
Kupujemy nowy ciągnik
Usługi hotelarskie
Zdam maturę na 6
Parabole są wśród nas
Funkcja liniowa
Plan zajęć
Biblioteka on-line
Konsultacje z nauczycielami
Menu
E-DZIENNIK
Rekrutacja 2024/2025
Zasady rekrutacji 2024/2025
Wnioski o przyjęcie
Kierunki w TECHNIKUM
technik logistyk
technik hotelarstwa
technik rolnik
technik żywienia i usług gastronomicznych
technik leśnik
technik informatyk
Kierunki w SZKOLE BRANŻOWEJ
Cukiernik
Rolnik
Kucharz
Kelner
Piekarz
Monter zabudowy i robót wykończeniowych w budownictwie
Kierunki w SZKOLE POLICEALNEJ
Technik bezpieczeństwa i higieny pracy
Opiekun medyczny
Technik ochrony fizycznej osób i mienia
Technik masażysta
Terapeuta zajęciowy
Kursy zawodowe (KKZ)
ROL.04 Prowadzenie produkcji rolniczej
ROL.10 Organizacja i nadzorowanie produkcji rolniczej
HGT. 07 Przygotowanie imprez i usług turystycznych
EKA.05 Prowadzenie spraw kadrowo-płacowych i gospodarki finansowej jednostek organizacyjnych
EKA.07 Prowadzenie rachunkowości
DRM.04 Wytwarzanie wyrobów z drewna i materiałów drewnopochodnych
Innowacje pedagogiczne
Internat
O szkole
Aktualności
Filmy o nas
Film 2013
Film 2016
Technik hotelarstwa 2018
Czad i ogień 2016
Strzelanie
Lekcja historii
Święto niepodległości
Obóz zimowy
Obsługa broni
Klasa policyjno-pożarnicza
Zajęcia dodatkowe
Dokumenty
Podręczniki
Szkoła Policealna Nr 1
Terminarze 2023/2024
Tematy prac zaliczeniowych semestr II
Pliki do pobrania
Pomoc psychologiczno-pedagogiczna
Kwalifikacyjne Kursy Zawodowe
Terminarze 2023/2024
Harmonogram egzaminów zawodowych ROL.04 - zima 2024
Tematy prac zaliczeniowych semestr II
Pliki do pobrania
KKZ krok po kroku
Jak kształcimy
Pomoc psychologiczno-pedagogiczna
Pedagog/ psycholog/ doradca
Na tablicy
Pedagog
Godziny pracy
Psycholog
Godziny pracy
Doradca zawodowy
Godziny pracy
Filmy dotyczące treści matematycznych
Biblioteka
Godziny pracy
Organizacja
Tak jest u nas
Jak nie czytam, jak czytam!
Zbiory Biblioteki Narodowej
Ankieta Absolwenta
Wypełnij ankietę
Nasze projekty
Przystanek Grecja na drodze do rozwoju
„PRZYSTANEK WŁOCHY – OLECKO W DRODZE DO EUROPY!”
Kształcę się zawodowo - poprawa kształcenia zawodowego w Zespole Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku w odpowiedzi na potrzeby rynku pracy
Szkolenia technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych
Szkolenia technik logistyk
Szkolenia technik rolnik
Pliki do pobrania
Kształcę się zawodowo - rynkowe kwalifikacje w Zespole Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku
Technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych
Technik rolnik
Technik logistyk
Technik bezpieczeństwa i higieny pracy
Technik ochrony fizycznej osób i mienia
Opiekunka dziecięca
Pliki do pobrania
Tworzenie grup wsparcia dla osób z otyłością
Kompleksowa głęboka modernizacja budynku internatu i szkoły z salą gimnastyczną przy Zespole Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku
Kilka słów o projekcie
Tak było ...
W trakcie realizacji ...
Kwalifikacje to szansa na sukces
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Technik logistyk
Technik bhp
Technik ochrony fizycznej osób i mienia
Procedury funkcjonowania ZSLiZ
Aktualności 2016/2017
Lubię MATEMATYKĘ
RODO
Klauzula informacji - kształcenie na odległość
RODO klauzula informacyjna NEWSLETER
Newsletter - zgoda
RODO klauzula informacyjna
19 kwietnia 1943 rok - Łączy nas pamięć
Projekty edukacyjne na lekcji historii
Deklaracja dostępności
Przeczytaj
deklarację dostępności
Kalendarz
Maj
Poprzedni miesiąc
Następny miesiąc
pn
wt
śr
cz
pt
so
nd
1
2
3
4
5
Pokaż wydarzenia w dniu
6
maja
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Statystyki
Odwiedziło nas:
2061368
Do końca roku:
239 dni
Do wakacji:
b.d.
Kalendarium
Poniedziałek,
2024-05-06
Imieniny:
Beniny, Filipa
Lokalizacja
Zobacz, gdzie znajduje się nasza placówka.